ايجى فورتين
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

ايجى فورتين

كل جديد هتلقيه عندنا
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

  الفراخ التكا

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ayoun elkamr

ayoun elkamr


المساهمات : 193
تاريخ التسجيل : 12/02/2013
العمر : 33

	الفراخ التكا  Empty
مُساهمةموضوع: الفراخ التكا    	الفراخ التكا  Emptyالجمعة فبراير 15, 2013 4:57 pm

المقادير:

فرخة مقطع 4 قطع منزوعة الجلد

علبة زبادي

كيس صلصة

3 ملاعق كبيرة زيت

3 ملاعق خل



2 ملعقة صغيرة ملح

2 ملعقة صغيرة كمون

كسبرة

حبهان

4 فصوص توم


الطريقة:

1- نخلط كل المكونات مع بعض في طبق واحد ونقلبهم كويس


	الفراخ التكا  Konyonsa-74341bc4a7

2- نجيب قطع الفراخ نشرطها كده

	الفراخ التكا  Konyonsa-86caac6718

3- نحط الخلطة في الفتحات اللي عملناها وبعدين نحط الفراخ في الطبق ونقلب كويس لحد ما تتخلط بالخلطة
	الفراخ التكا  Konyonsa-668c627779


	الفراخ التكا  Konyonsa-7fcd549ec1


4- نسيبها في الخلطة 6-8 ساعات او اكتر

5- نجيب الشواية ونحطهم عليها ربع ساعة وتقلبيها الناحية التانية تاخد ربع ساعة كمان تقريبا

	الفراخ التكا  Konyonsa-b88ad7e394

وممكن تتعمل في الفرن عادي

6- تطلعيهم وتحطيهم في طبق وتجيبي شوية بقدونس او اي خضرة تقطيعهم وتزينيهم
وتطلع فالاخر كده

	الفراخ التكا  Konyonsa-a7e2cd5a5c
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الفراخ التكا
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
»  مندي الفراخ
»  كشك بالأرز وقطع الفراخ
» الخلطة السرية لتحمير الفراخ
» شرائح الفراخ بصوص الفلفل الأحمر
» لفائف الفراخ المحشية مع قطع البروكلي والبطاطس المشوية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ايجى فورتين :: الفئة الأولى :: بيتى مملكتى :: الطبخ-
انتقل الى: