2- حطي طبقة من شرائح التوست في الصينية وافردي عليها طبقة خفيفة من الكاتشاب، وبعد كده رصّي عليها شرائح اللانشون، وبعد كده حطّي طبقة من الجبنة الكريمي، وكرّري نفس الخطوة مع باقي كمية التوست اللي عندك لغاية ما تخلص.
3- اكبسي الطبقات كويس بإيدك وسيبي الصينية على جنب لمدة 10 دقائق، وفي الوقت ده اخلطي البطاطس المهروسة مع التوابل والكريمة، وقلّبيهم كويس لحد ما الخليط يبقى ناعم ومتجانس تماما، وبعد كده حطّي الخليط ده في كيس حلواني (الكيس المخصص لتزيين التورتات).
4- ارفعي تورتة التوست من القالب وحطّيها في طبق التقديم، وبعد كده ادهني كل جوانب التورتة بالجبنة الكريمي.
5- زيّني التورتة بوردات من البطاطس المهروسة، وممكن تقدّمي معاها مخلل أو سلطة.. وبالهنا والشفا.