ايجى فورتين
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

ايجى فورتين

كل جديد هتلقيه عندنا
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

  الكفتة الأسكتلندي

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ayoun elkamr

ayoun elkamr


المساهمات : 193
تاريخ التسجيل : 12/02/2013
العمر : 33

	الكفتة الأسكتلندي Empty
مُساهمةموضوع: الكفتة الأسكتلندي   	الكفتة الأسكتلندي Emptyالجمعة فبراير 15, 2013 4:38 pm

	الكفتة الأسكتلندي Konyonsa-932f893a5c


المقادير:


½ كيلو لحم مفروم

½ كوب بقدونس مفروم

ملعقة صغيرة بهارات

2 ثمرة بصل متوسطة

2 فص ثوم مفروم

½ كوب بقسماط

½ كوب دقيق

6 بيضات

زيت للقلي

ملح وفلفل

ليمونة



الطريقة:


1- اضربي اللحمة المفرومة مع البصل والثوم والبقدونس والبهارات والملح والفلفل والليمون في الكبة، لحد ما يبقى الخليط متجانس ومختلط كويس.





2- اسلقي 5 بيضات وقشّريهم، وبعدها خدي كل بيضة وحاوطيها بعجينة الكفتة، لحد ما تبقى مغلفاها كلها، واعملي كده مع كل بيضة.



3- اخلطي البقسماط مع الدقيق في طبق، وحطي بيضة في طبق صغير، وخدي كل واحدة من الكفتة حطيها في البيض، وبعدين في طبق البقسماط بالدقيق، وبعدين حطيها في زيت سخن، لحد لونها ما يبقى دهبي وطلّعيها، ولما تبرد اقسمي كل كورة كفتة نصين، وقدميها مع بطاطس محمرة.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الكفتة الأسكتلندي
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
»  طريقة تحضير الكفتة كرات

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ايجى فورتين :: الفئة الأولى :: بيتى مملكتى :: الطبخ-
انتقل الى: