ايجى فورتين
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

ايجى فورتين

كل جديد هتلقيه عندنا
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

  باستا بصوص الجبنة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ayoun elkamr

ayoun elkamr


المساهمات : 193
تاريخ التسجيل : 12/02/2013
العمر : 33

	باستا بصوص الجبنة Empty
مُساهمةموضوع: باستا بصوص الجبنة   	باستا بصوص الجبنة Emptyالجمعة فبراير 15, 2013 5:45 pm

	باستا بصوص الجبنة Konyonsa-317d4836fc


المقادير:


كيس مكرونة مسلوقة (أي نوع تحبيه)

4 قطع فراخ بانيه مقطّعة مكعبات

2 ثمرة فلفل رومي مقطّع حلقات

بصلة متوسطة مفرومة

كوب جبنة موتزاريلا

3 ملعقة كبيرة زيت

كوب جبنة كريمي

كوب قشطة

علبة زبادي

ملح وفلفل



الطريقة:


1- اخلطي القشطة مع الجبنة الكريمي (ممكن تستخدمي جبنة نستو) والزبادي في طبق غويط، وسيبيهم على جنب.


2- شوّحي البصل في زيت الزيتون على نار متوسطة لغاية ما يبقى لونه دهبي، وبعد كده ضيفي عليه الفراخ وشوية ميه صغيرين، وقلّبيهم مع بعض لغاية ما الفراخ تستوي.


3- بعد كده ضيفي حلقات الفلفل الرومي، وتبّلي الخليط بالملح والفلفل، وبعدين ضيفي المكرونة المسلوقة وخليط الجبنة، وقلّبيهم كلهم مع بعض على النار، مع إضافة القليل من الماء، وقبل ما تطفي النار ضيفي الجبنة الموتزاريلا.


4- اغرفي المكرونة في أطباق التقديم وهي سخنة، وزيّنيها بأوراق الريحان أو البقدونس الأخضر.. وبالهنا والشفا.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
باستا بصوص الجبنة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» شرائح الفراخ بصوص الفلفل الأحمر
» مكرونة بصوص اللحم المفري على الطريقة اليونانية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ايجى فورتين :: الفئة الأولى :: بيتى مملكتى :: الطبخ-
انتقل الى: