ايجى فورتين
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

ايجى فورتين

كل جديد هتلقيه عندنا
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 شرائح الفراخ بصوص الفلفل الأحمر

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ayoun elkamr

ayoun elkamr


المساهمات : 193
تاريخ التسجيل : 12/02/2013
العمر : 33

شرائح الفراخ بصوص الفلفل الأحمر Empty
مُساهمةموضوع: شرائح الفراخ بصوص الفلفل الأحمر   شرائح الفراخ بصوص الفلفل الأحمر Emptyالإثنين فبراير 18, 2013 3:34 pm

شرائح الفراخ بصوص الفلفل الأحمر Konyonsa-ae9f16606f


المقادير:

½ كيلو فراخ بانيه مقطعة شرائح

ثمرة فلفل أحمر باردة كبيرة ومفرومة

ثمرة فلفل أخضر حار مقطّعة شرائح

ثمرة فلفل أحمر حار مقطّعة شرائح

ثمرة بصل كبيرة ومقطّعة شرائح

2 ملعقة كبيرة عصير ليمون

¼ كوب صلصة طماطم

¼ كوب أوراق بقدونس

2 ملعقة صغيرة نشا

كوب شوربة فراخ

2 فص ثوم

ملح وفلفل




زيت زيتون


الطريقة:


1- اخلطي الفراخ مع الثوم وعصير الليمون وصلصة الطماطم والفلفل الأحمر الحار والفلفل الأخضر الحار والملح والفلفل، وحطّي الفراخ مع التتبيلة دي في الثلاجة لمدة ليلة كاملة أو ممكن تستخدميها بعد 4 ساعات لو كنتي مستعجلة.



2- هاتي طاسة كبيرة، وحطّي فيها كمية مناسبة من الزيت وشوّحي فيها الفراخ مع التتبيلة بتاعتها لغاية ما لون الفراخ يبقى مائل للبني، وبعد كده ارفعي الفراخ من الطاسة.



3- بعد كده حطّي كمية تانية من الزيت في نفس الطاسة، وشوّحي فيه البصل والفلفل الأحمر البارد المفروم لغاية ما البصل يبقى طري، وبعد كده حطّي الفراخ مرة تانية في الطاسة وضيفي معاها النشا بعد ما تدوّبيها في شوربة الفراخ.



4- قلّبي الخليط مع بعضه على النار لغاية ما يغلي وكثافته تزيد والفراخ تستوي تماما، وفي الآخر حطّي البقدونس الأخضر وقلّبيهم مع بعض على النار، وبعد كده اغرفي الفراخ في طبق التقديم..
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
شرائح الفراخ بصوص الفلفل الأحمر
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» كفتة الدجاج بالكراث وصوص الفلفل الحار
»  باستا بصوص الجبنة
» مكرونة بصوص اللحم المفري على الطريقة اليونانية
» شرائح اللحمة مع الخضروات وصلصة الطماطم بالكزبرة
» سلطة التبولة مع شرائح الدجاج اللذيذة على الطريقة اللبنانية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ايجى فورتين :: الفئة الأولى :: بيتى مملكتى :: الطبخ-
انتقل الى: